مضرات و خواص آب کرفس

[ad_1]

کرفس,اب کرفس

آب کرفس کلسترول را کاهش می دهد

از خواص آب کرفس چه میدانید؟

آب کرفس منبع عالی بسیاری از مواد مغذی از جمله کلسیم، پتاسیم و ویتامین های A ، C و K میباشد.

گیاه کرفس:

كرفس گیاهی میباشد علفی، به ارتفاع 20 تا 60 سانتیمتر كه ساقه ای منشعب دارد. برگ های آن شفابخش و قطور و گل های آن كوچک و به رنگ سفید یا سفید متمایل به سبز میباشد. اقبال مورد استفاده این سبزی اقبال های مختلف آن به ویژه ریشه و برگ آن میباشد. در بسیاری از مناطق ایران از جمله در سیستان، خوی و بندر عباس می روید.

دوستی با خواص آب کرفس :

آب کرفس کلسترول را کاهش می دهد. کرفس حاوی ترکیبی به نام 3-n-butylphthalide (BuPh) میباشد که گزارش شده میباشد که سبب کاهش لیپیدها می شود و سبب کاهش کلسترول بد (LDL) در جریان خون ما می شود.

 آب کرفس یک خلاف التهاب طبیعی میباشد. این ماده حاوی پلی استیلن میباشد که سبب کاهش درد مزمن مفاصل، نقرس و روماتیسم می شود. نه تنها بدن را آرام می کند بلکه عقیده بر این میباشد که اعصاب را نیز با خاصیت آسودگی بخش آرام می کند.

 آب کرفس فشار خون را کاهش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که کرفس به عنوان یک شل کننده عضله صاف، سبب سلامت کلسیم و پتاسیم در سلول ها، سبب کاهش فشار خون می شود و سبب می شود رگ های خونی با سهولت بیشتری منبسط و منقبض شوند.

 آب کرفس به کبد کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که کرفس به کاهش چربی در کبد کمک می کند. مواد مغذی موجود در کرفس از کبد محافظت می کند و در واقع به کبد در تولید آنزیم هایی کمک می کند که چربی و سموم را از بدن بیرون می کنند.

پیشنهادی:  نارگیل و خواص بی نطیر آن

 آب کرفس با افزایش گردش خون در روده، هضم را سلامت می بخشد. برای یبوست، نفخ، پف کردگی و نگهداری آب در بدن مفید میباشد، به عنوان یک ملین ملایم، طبیعی و ادرارآور عمل می کند.

 آب کرفس با عفونت مبارزه می کند. تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات موجود در کرفس حاوی خاصیت خلاف میکروبی قدرتمندی هستند که با عفونت ها مبارزه می کنند و به طور طبیعی ایمنی را تقویت می کنند. آب کرفس اسید اوریک را کاهش داده و سبب تحریک تولید ادرار می شود، به ویژه در مبارزه با عفونت های باکتریایی در دستگاه گوارش و دستگاه های تولید مثل مفید میباشد و به پیشگیری از عفونت ادراری، مثانه و کلیه کمک می کند.

خواص آب کرفس,آب کرفس

خلاف سرطان بودن از فواید آب کرفس می باشد

 آب کرفس حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیبات خلاف سرطان میباشد. کرفس حاوی یک فلاونوئید به نام آپیژنین میباشد که نشان داده سلولهای سرطانی را از بین می برد . پلی استیلن های موجود در کرفس حاوی ترکیبات محافظتی شیمیایی هستند که ضمن تقویت ایمنی به کاهش سمیت کمک می کنند و به کندی رشد سلول های پرش یافته کمک می کنند.

 آب کرفس قلیایی میباشد. در واقع کرفس یکی از قلیایی ترین غذاهایی میباشد که می توانید مصرف کنید! تحقیقات نشان می دهد که یک رژیم قلیایی طول سن را طولانی می کند و از بیماری های مزمن پیشگیری می کند.

 آب کرفس بینهایت مغذی میباشد. کرفس حاوی مواد معدنی و ویتامین های ضروری مشابه فولات ، پتاسیم ، ویتامین B6 ، ویتامین K و ویتامین C. یک نوشیدنی عالی برای پوست میباشد. لوتئولین موجود در کرفس از داخل پوست محافظت می کند و از صدمه ناشی از اشعه ماوراء بنفش پیشگیری می کند. برخی از خواص درمانی پوست کرفس سوگند می خورند و می گویند که به پاکسازی شرایط پوستی مشابه پسوریازیس و آکنه کمک کرده میباشد.

پیشنهادی:  روغن کنجد و خواص شگفت انگیز آن

 بینهایت آبرسان

آب کرفس بیشتر از آب تشکیل شده میباشد و ممکن میباشد به شما در ماندن آبرسان کمک کند.

ماندن هیدراته (آب) برای بدن بینهایت حیاتی میباشد، اما بسیاری از افراد به اندازه کافی مایعات در روز دریافت نمی کنند. هیدراتاسیون مناسب به مدیریت فشار خون، دمای بدن، عملکرد مغز، تحویل مواد مغذی، دفع آشغال و سلامت کلیه کمک می کند.

مضرات کرفس,آب کرفس مضرات

از خاصیت آب کرفس آبرسانی زورمند آن می باشد

آلرژی غذایی

برخی از افراد ممکن میباشد به کرفس آلرژی داشته باشند، که می تواند سبب بروز علائمی از جمله واکنش های پوستی، ناراحتی در هضم و مشکلات تنفسی شود.

در موارد نادر، شخص گرفتار به آلرژی کرفس ممکن میباشد آنافیلاکسی (شوک آلرژی) واکنش آلرژیک بالقوه کشنده را تجربه کند.

هر کسی که هر یک از علائم زیر آنافیلاکسی را تجربه کرده میباشد، باید به دنبال فوریت های پزشکی باشد:

– در نفس کشیدن مشکل دارد

– کهیر یا تورم

– سفتی در گلو

– کوفتگی

– حالت تهوع ، استفراغ یا اسهال

– درد شکم

– ضربان قلب سریع

– فشار خون پایین

– سرگیجه یا غش

– ایست قلبی

خاصیت آب کرفس,مضرات آب کرفس

از مضرات کرفس و آب کرفس سبب افت فشار خون می شود

هشدارها و مضرات آب کرفس :

استفاده روزانه از آب کرفس به هیچ عنوان به افراد توصیه نمی شود چرا که کرفس از سبزی هایی میباشد که (اگزالات) بسیاری دارد و تجمع اگزالات در بدن، به خصوص در افرادی که کلیه و مثانه سنگ ساز دارند، می تواند سبب به وجود آمدن یا بزرگ تر شدن سنگ های اگزالاته شود.

پیشنهادی:  جایگزین بکینگ پودر چه موادی می توانیم استفاده کنیم؟

دریافت بیش از اندازه اگزالات عاملی مهم در از بین رفتن عناصر 2 ظرفیتی مشابه کلسیم، روی، فسفر، منیزیم و منگنز میباشد که برای بدن بینهایت ضروری هستند و کمبود آنها نیز بینهایت خطرناک میباشد.

اختلال در عمل عمل :

مصرف کرفس یا آب کرفس می تواند روی سیستم عصبانی مرکزی تاثیر بگذارد. این نگرانی وجود دارد که کرفس همراه با داروهای بیهوشی، حین و بعد عمل سبب کاهش بیش از حد سرعت سیستم عصبانی مرکزی شود. لذا توصیه می شود 2 هفته قبل از عمل عمل از مصرف زیاد کرفس خودداری نمایید.

افت شدید فشار خون :

همانطور که در خواص آب کرفس ذکر شد، کرفس سبب کاهش فشار خون می شود پس کسانی که همیشه فشار پایینی دارند باید بیشتر مراقب باشند تا گرفتار افت شدید فشار خون نشوند.

روش تهیه آب کرفس :

بهترین و آسان ترین روش برای تهیه ی آب کرفس، استفاده از آبمیوه گیری میباشد که آب آن را بگیرید و میل کنید.

عرق کرفس:

روش دیگر مصرف کرفس به صورت عرق کرفس میباشد. عرق کرفس یکی از مشتقات کرفس می باشد که از ساقه و برگ آن استفاده شده میباشد و طی فرآیندی عصاره آن گرفته شده و با آب ترکیب شده و معجون مفیدی را می دهد که می توان برای مصرف بهتر آن، همراه با دیگر میوه ها و گیاهان مصرف کرد و آن را در پختن غذاهای دیگر نیز مورد استفاده قرار داد تا اثربخشی بالاتری داشته باشد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و فرق پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …