راز خوشمزه شدن سوپ جو

[ad_1]

 %name راز خوشمزه شدن سوپ جو

نکاتی برای تهیه ی سوپ جو

برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود.

تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش

یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

 در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.

 برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

 بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

 سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

 برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می آید را با قاشق بردارید.

پیشنهادی:  آشنایی با انواع ماسوره های قیف

 سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

%name راز خوشمزه شدن سوپ جو

راز خوشمزه شدن سوپ جو

 در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از 15 دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

 برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

 یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

 افزودن خامه هم می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

 سوپ جو را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.

پیشنهادی:  ترفندهایی برای آشپزی آسان

 لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی ماند.

%name راز خوشمزه شدن سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو :

مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ :

جو پوست کنده  1 لیوان
هویج بزرگ  1 عدد
عصاره مرغ  1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
کرفس + جعفری به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:

برای پخت سوپ جو، می توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.

پیشنهادی:  آیا می دانید خمیر مرغ چیست؟

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.

اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خرد کرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغز پخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید با هم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آبلیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند.

اگر می خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و … را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له می شوند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

[ad_1]   نحوه ی نگهداری از سبزیجات اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین …