ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1]

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

ترفندهای آشپزی آسان

اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به خرج دهید در زمان آشپزی خیلی راحت و و تمیز و سریع می توانید کارهایتان را انجام بدهید. در ادامه ما چند ترفند جالب را به شما آموزش می دهیم.

1- پوست گرفتن سریع و آسان گوجه فرنگی

محبوب ترین راه پوست گرفتن گوجه فرنگی ، قرار دادن آنها در آب داغ برای چند ثانیه است. با این وجود یک روش حتی سریعتر هم وجود دارد، به این صورت که؛ به سادگی یک گوجه فرنگی را سر چنگالی قرار بدهید و آن را روی یک مشعل گرم نگه دارید. حتما آن را حدود 10 سانتی متر بالاتر از شعله نگه دارید تا نسوزد.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

روش های پوست کندن گوجه

2- هنگام بریدن فلفل های تند، از دستان خود محافظت کنید.

به جای استفاده از دستکش هنگام برش فلفل تند، می توانید از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید. قبل از برش فلفل، یک قاشق چایخوری از آن را روی دستان خود بریزید و آن را مالش دهید. روغن یک سد ضخیم ایجاد می کند تا فلفل به پوست شما آسیب نرساند.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

نحوه ی جلوگیری از آسیب به دست هنگام خرد کردن فلفل

3- از برگ های کاهو برای حفظ آووکادو خود استفاده کنید.

از برگ های کاهو می توان به عنوان یک بسته دوستدار محیط زیست استفاده کرد. یک آووکادوی برش خورده را داخل برگ های کاهو قرار بدهید و آن را به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری کنید. با این روش تازه می ماند و رطوبت آن از بین نمی رود.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

تازه نگه داشتن آووکادو

پیشنهادی:  راز خوشمزه شدن سوپ جو

4- آب سیب را با حداقل ظرف غذا فشار دهید.

شما هنوز هم می توانید از آب سیب تازه لذت ببرید حتی اگر آبمیوه گیری نداشته باشید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک سیب را درون فریزر قرار بدهید و بگذارید تا کاملاً منجمد شود. سپس آن را بیرون آورده و بگذارید یخ آن کاملا ذوب شود. به راحتی سیب را با دست خود فشار دهید تا آب سیب به دست آورید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

آب گرفتن سیب بدون آبمیوه گیری

5- هنگام برش پیاز از روغن های اسانسی استفاده کنید

برخی از روغن های اسانسی می توانند هنگام تهیه پیاز از گریه شما جلوگیری کنند. می توانید اسانس میخک را با آب گرم به یک کاسه اضافه کنید و کنار میز برش خود قرار دهید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

راهکاری برای جلوگیری از اشک ریختن زمان خرد کردن پیاز

6- هنگام کباب کردن کباب ها از حلقه های پخت استفاده کنید

اگر تصمیم دارید برای تهیه کباب خود از کباب پز استفاده کنید، هرچه آشفتگی کمتری داشته باشد بهتر می شود. فقط قرار دادن آنها در بالای حلقه های پخت می تواند در زمان زیادی صرفه جویی کرده و پس از آن تمیز شود.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

ایده ای زمان کباب کردن

7- برای خرد کردن گوشت از مخلوط کن استفاده کنید

یک میکسر می تواند تقریباً به هر نوع گوشت پخته شده برای خرد کردن کمک می کند. مرغ، بوقلمون، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو. حدود 2 دقیقه از میکسر با سرعت کم استفاده کنید و سپس آماده اضافه کردن آن به ظرف مورد علاقه خود شوید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

خرد کردن گوشت با مخلوط کن

پیشنهادی:  روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

8- با استفاده از پیتزا بر گیاهان را سریعتر خرد کنید.

پیتزا بر به سرعت در هر دو جهت می چرخد که انعطاف پذیری بالایی را به روند می دهد. این امر باعث می شود تا بتوانید محصولات کوچک مانند پیازچه ها را به راحتی برش دهید. فقط آن را به عقب و جلو حرکت بدهید و به همان اندازه که لازم دارید خرد کنید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

می توانید برای خرد کردن سبزیجات از پیتزا بر استفاده کنید

9- برای تهیه سیر از یک کیسه Ziploc استفاده کنید.

هر بار پوست گرفتن و خرد کردن سیر قبل از پخت و پز می تواند بسیار وقت گیر و بسیار کثیف باشد. می توانید سیرها را پوست گرفته و آن ها را به هر اندازه ای که می خواهید ریز کنید و درون یک کیسه Ziploc قرار بدهید. سپس آن را صاف کنید، به بخش هایی به اندازه ی استفاده ی یک بار تقسیم کنید و آن را منجمد کنید. در حین پخت و پز ، می توانید فقط یک مربع را بشکنید و آن را به غذای خود اضافه کنید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

بسته بندی کردن سیر تازه

10- از ظروف سس سویا استفاده مجدد کنید.

بعد از اتمام سس سویا، نیازی به دور ریختن یک ظرف سس نیست. درعوض، می توانید مقداری روغن زیتون را در آن بریزید و از آن برای کشیدن سالاد استفاده کنید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

کاربرد ظرف سویا سس

11- برگر خود را آبدار کنید.

بعضی اوقات ممکن است اتفاق بیفتد که گوشت شما بعد از کباب شدن خشک شود. برای جلوگیری از خشک شدن آن، شما یک مکعب یخ ساده نیاز خواهید داشت. آن را در قسمت بالای برگر خود قرار دهید و بگذارید ذوب شود. سپس آن را به سادگی و طبق معمول بپزید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

راهنمای درست کردن برگر آبدار

پیشنهادی:  همه چیز درباره ی بیکینگ پودر

12- با سیب زمینی از چسبیدن کباب خود جلوگیری کنید

یک سیب زمینی ساده می تواند از چسبیدن گوشت و ماهی به سیم های کباب پز شما جلوگیری کند و در هنگام تمیز کردن باعث صرفه جویی در وقت شما شود. به این صورت که قبل از قرار دادن گوشت یک سیب زمینی را نصف کرده و به راحتی به مشبک های منقل بکشید. نشاسته سیب زمینی سدی را ایجاد می کند که حتی به شما در تهیه گوشت های ظریف مانند سالمون نیز کمک می کند.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

جلوگیری از چسبیدن کباب با سیب زمینی

13- سیر را بدون چاقو پوست بگیرید.

برای این کار شما به یک کاسه آب گرم و یک بوته ی سیر نیاز دارید، آب گرم را درون کاسه بریزید و بوته ی سیر را حدود 5 دقیقه در آن قرار بدهید، و بعد از آن آماده ی پوست گرفتن می شود. پوست آن را سریع جدا کنید.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

راهکاری برای پوست گرفتن سیر

14- از آرد برای رسیدن سریع آووکادو استفاده کنید.

شما می توانید با دفن کردن آووکادو در آرد رسیدن آن را سرعت ببخشید. این امر باعث انتشار اتیلن در آووکادو و جذب رطوبت اضافی می شود. بعد از انجام این کار بعد از چند روز، شما یک آووکادو کاملا رسیده و خوشمزه خواهید داشت.

%name ترفندهایی برای آشپزی آسان

سریع تر رسیدن آووکادو با آرد

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

[ad_1] طرز پخت لازانیا برای دستور پخت لازانیا، می توانید از مواد میانی متفاوتی استفاده …